Ketolyse-kuren

Vikt

September 29, 2011

Strategien denne gång är att följa ketolyse-kuren. Det är en LCHF-diet där man ligger på maks 15 karber varje dag, inkluderat grönsaker. Det är alltså ganska strängt och stor risk för att misslyckas och tappa motivationen, men eftersom resultaten kommer snabbt tänker jag ta risken och köra fram till jul, och kalorier skal man inte tänka på alls.

“Bibelen” i denna dieten heter “Slank med ketolysekuren” av Torkil P. Andersen, och där står det mesta man behöver veta och recept i slutet med tips på matsedlar. Det ingår også tabletter man bör ta för att inte få brist på näringsämnen, och ketolysestix som mäter om du är i ketos eller inte, något som har betydelse för fettförbränningen.

En typisk dag:

Frukost: ägg och bacon.
Lunsj: sallad med lite tomat, paprika, gurka, selleri, oliver, fetaost, skinke og dressing av gräddfil.
Middag: biff med grønnsaker og sås.
Kvällsfika: lite ost, ostchips (ostskiver stekta i ugnen)

One Response to “Ketolyse-kuren”

  1. You could certainly see your enthusiasm within the work you write. The arena hopes for even more passionate writers like you who are not afraid to mention how they believe. Always follow your heart.

Leave a Reply