2 days done, 28 more to go…

Vikt

October 2, 2011

 Illustration från Creepy Miranda

Då har dag ett och dag två passerat, och det har gått ganska lätt då jag dessutom lyckats ligga på 10 karber varje dag. Har dock fuskat lite med några glas cola zero, men har givit mig själv tillåtelse till att dricka läsk (light) på helgerna.

Var bortbjuden till svägers idag, det blev kycklingfile med gräddsås och grönsaker, enkelt men väldigt gott. Annars har det gått i kokta ägg med majonäs till frukost och lchf-brödet till lunch, samt baconcrips till kvällsmys.

Anledningen till varför jag skriver “28 more to go” är att jag denna gången tänker köra en månad i taget. Det gör det översiktligare med delmål, och jag får en belöning varje månadsslut om jag håller målet. Det är trots allt en väldans massa månader igen, och att tänka på totalt antal kilo jag skal gå ner gör att jag mister motivationen lite.

Så, startvikt är hiskeliga 101kg! Eftersom jag är 158 cm lång ger det mig ett farligt bmi på 40, dvs ekstrem fetma!

One Response to “2 days done, 28 more to go…”

  1. gå upp i vikt…

    […]2 days done, 28 more to go… « The last diet[…]…

Leave a Reply